به گزارش
خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان
از گیلان؛ مدیر جهادکشاورزی آستارا با اعلام این خبر گفت: در10هکتار از زمین های کوهستانی حیران، چملر، مشند، ونه بین و گیلده آستارا گل گاوزبان به صورت خود رو می روید.
ایرج شیارکار افزود: سالانه حدود 4 و نیم تن گل گاوزبان در 3 نوبت در آستارا برداشت می شود.
وی با بیان اینکه کشاورزان با خشک کردن این مقدار گل گاوزبان 450 کیلوگرم گل گاوزبان استحصال می کنند، خاطرنشان کرد: کشاورزان ساکن مناطق کوهستانی آستارا با فروش گل گاوزبان به گردشگران 3 میلیارد و 500 میلیون ریال درآمد کسب می کنند.
برداشت گل گاو زبان در آستارا تا اواسط تیر ماه ادامه دارد.
50 درصد گل گاوزبان ایران در گیلان تولید می شود.
گیاه دارویی گل گاوزبان برای تقویت حواس، تصفیه خون، اعصاب، درمان سرماخوردگی، برونشیت، سرفه، ورم کلیه ها، سرخک، مخملک، رماتیسم و بیماری های قلبی مفید است.