به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ایلام ، علیرغم توصیه های موکد مسوولین وکارشناسان کشاورزی کشاورزی مبنی بر پرهیز از آتش زدن پسچرهای مزارع ،عده ای از کشاورزان پس از برداشت محصول، به منظور پاکسازی و آمادهسازی زمین برای کشت بعدی و همچنین از بین بردن علفهای هرز، کاه و کلش باقیمانده از محصول برداشتشده را به آتش میکشند.
این اقدام کشاورزان مضرات بسیاری برای سلامتی انسان، زندگی جانوران و بافت خاک به همراه دارد.
به اعتقادکارشناسان نباتات و زراعت جهادکشاورزی، دود حاصل آتش زدن کاه و کلش موجب آلودگی هوا و مشکلات تنفسی شده و ایجاد آتش، امکان سرایت حریق به مراتع و درختهای اطراف زمین را افزایش میدهد.
گفتنی است در پی آتش زدن بقایای مزارع کشاورزی بخشی از کمربند سبز جاده های شهرستان دهلران به سمت اندیمشک با این آتش سوزی ازبین رفتند.
انتهای پیام /ت