نقش والدین در نظارت بر فرزندان در دنیای مجازی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی و روانی آنان بسیار مهم است.

علی آزاد روان شناس و استاد دانشگاه در گفتگو باخبرنگار حوزه جوانان و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار داشت: امروز تبلت و گوشی های هوشمند خواسته بیشتر فرزندان حتی در سنین پایین از والدین خود است که از طرفی پدر و مادرها خواهان رشد علمی و بروز شدن فرزند خود هستند و از سویی دیگر نگران اثرات منفی این وسیله در دنیای مجازی بر روان آن ها می شوند. 

وی در ادامه تصریح کرد: یکی از مواردی که باید توسط پدر و مادرها رعایت شود این است که تا قبل از سن هجده سال بهتر است این وسایل برای فرزندان تهیه نشود و در صورت نیاز از گوشی والدین استفاده شود. 

آزاد گفت: نکته دیگر در استفاده فرزندان از تلفن همراه این است که بازی ها و برنامه های مناسب توسط والدین بر روی گوشی نصب شود و همچنین به آن ها درباره شرایط استفاده از اینترنت و عدم ارتباط و اعتماد به افراد غریبه در فضای مجازی آموزش داده شود.

وی تأکید کرد: به فرزندان خود یادآوری کنید که هرگز عکس و فیلم های شخصی و خانوادگی خود را در فضای مجازی و اینترنت حتی با دوستانش نیز رد و بدل نکند زیرا ممکن است باعث ایجاد مشکلات جبران ناپذیری شود. 

این روان شناس و استاد دانشگاه در پایان گفت: والدین باید در فضای مجازی با فرزندان خود همراه باشند و هرگز آن ها را به مدت طولانی با این وسایل تنها نگذارند و در صورت انجام اشتباه توسط آنان، بدون دعوا و سرزنش درباره دلیل اشتباه بودن کارش و مشکلات احتمالی با او صحبت کنند. 

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار