به گزارش گروه
استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛نیلوفر حیدری گفت: : افراد باید در وعده سحر از غذاهای پرچرب و
مواد غذایی که قند ساده دارند مانند قند، شکر، نوشابه، شیرینی، زولبیا، بامیه و
شله زرد خودداری کنند.
وی افزود: همچنین مصرف مواد غذایی مانند تخم مرغ پخته،
تن ماهی، غذاهای کنسروی، قهوه، کاکائو، چای پررنگ، آب یخ وگوشت زیاد در وعده
سحر میتواند موجب افزایش احساس تشنگی در طول مدت روزه داری شود.
کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت استان کرمانشاه، افزود:
افراد برای پیشگیری از احساس تشنگی باید از انجام ورزش شدید، حمام داغ و سونا در
طول مدت روزه داری اجتناب کنند.
حیدری استفاده از میوه و سبزیجات را عامل موثری در تامین آب
بدن عنوان کرد و افزود: خوردن میوههای فصل مانند هندوانه، گیلاس و زردآلو در مدت
افطار تا سحر میتواند تا حد زیادی از احساس تشنگی در طول مدت روزهداری جلوگیری
کند.
این کارشناس تغذیه مصرف انواع خورش و بویژه خورش سبزیجات
مانند خورش کرفس و کدو را در وعده سحر عامل موثری برای کاهش احساس تشنگی در طول
مدت روزهداری عنوان کرد.
حیدری با تاکید بر نوشیدن هشت لیوان آب در مدت افطار تا
سحر، گفت: این میزان مصرف آب باید به غیر ازاحتساب مصرف چای و آبمیوه
باشد و هر فرد باید هشت لیوان آب ساده را در وعده افطار تا سحرمصرف کند.
انتهای پیام/پ