به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛علی مالمیر در مراسم تجلیل از هنرمندان و صنعتگران صنایعدستی با بیان اینکه صنایع دستی در منظر اقتصاد و تولید یکی از پرمزیتترین حوزههاست، بیان کرد: توجه به بازار و ایجاد اعتماد برای مشتری یکی از داراییهای نامشهود ما بوده که در این شرایط راهکار اعتماد و توسعه برند با توجه به تهدیدهای واردات چینی، پرداختن به داوری و اعطای نشان ملی به شاغلان این عرصه است.
وی گفت: اعطای نشان ملی به این هنرمندان در کمیته استانی و سپس در سطح ملی به وسیله پنج داور مورد بررسی قرار میگیرد که بر اساس چهار معیار مرغوبیت کالا، همخوانی با توسعه پایدار، اصالت دربرگیرنده طرحهای درونی و نوآوری در فرآیند تولید خواهد بود.
مالمیر خاطرنشان کرد: در سازمان میراث فرهنگی کشور در راستای این امر در سالهای 86، 90 و 92 در استان همدان 36 مورد عنوان ملی و در سال 94 نیز 43 مورد عنوان ملی کسب شده است.
وی اظهار کرد: صنایعدستی در استان همدان از جایگاه بسیار خوبی برخوردار است.
مالمیر با بیان اینکه از منظر هنر و ظرافت هنری نسل به نسل خلاقیت و نوآوری در افزایش کیفیت صنایعدستی ایجاد شده است، گفت: در سطح اقتصاد کلان نیز صنایع دستی شاخص رشد اقتصادی کشور است.
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان همدان افزود: صنایعدستی یکی از حوزههایی است که در افزایش ارزش افزوده اقتصاد نقش بسزایی دارد و از جمله ظرفیتهای آن افزایش رشد ارزش افزوده و رشد هشت درصدی اقتصادی در سند چشمانداز است.
وی با اشاره به اینکه رونق صنایعدستی موجب ایجاد ظرفیت و فرصتهای اشتغال میشود، گفت: در استان همدان 21 هزار و 900 کارگاه صنایعدستی با 35 هزار و 600 نفر شاغل فعال است.
گفتنی است، در این همایش از 18 نفر از هنرمندان دارای نشان ملی، 20 نفر پیشکسوت و پنج نفر از فعالان سفال لالجین قدردانی شد.
انتهای پیام/ د