به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فلج خواب فقط زمانی رخ میدهد که سعی در به خواب رفتن داریم اما دچار بیدارخوابی شدهایم و در همان زمان به خواب میرویم. این حالت به تجربههای افراد در زمان هوشیاری کامل و ترسها بستگی دارد.
از اظهارات افراد با تجربه فلج خواب میشنویم که از احساس ترس از نشستن چیزی بر روی قفسه سینه که اجازه حرکت به آنان داده نمیشود آزرده هستند. فلج خواب هیچ آسیبی به شما نمیرساند اما شما در خواب احساس میکنید چیزی به شما آسیب میرساند ولی حقیقت ندارد.
فلج خواب در زمان آغاز خواب عمیق hypnagogic یا رویا دیدن hypnopompic اتفاق می افتد.
در حقیقت با استراحت و هوشیاری کمتر، مغز آرامش یافته و hypnagogic فلج خواب آغاز میشود. البته در این زمان ذهن ما هنوز درگیر محیط اطراف است اما بدن به بی اختیاری دچار شده و در حال استراحت است و قادر به حرکت نیست. علت ترس و هذیانها در این حالت قدرت تخیل و یا احساس جادو شدن در هنگام خواب است.
این حالت بیشتر در افرادی که اختلالات روحی دارند رخ میدهد. بیشتر اوقات اولین تجربه این حالت موجب اضطراب و افسردگی در افراد می شود.
آمار نشان میدهد افرادی که دچار آپنه خواب هستند و داروهای خاصی مصرف میکنند از این حالت مستثنی نیستند و فلج خواب را بیشتر از افرادی که دچار افسردگی و اضطراب هستند تجربه میکنند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/