در این دیدار مشاور دبیرکل سازمان ملل متحد به تشریح فعالیت های نظام ملل متحد در حوزه توسعه پایدار پرداخت و اضافه کرد: ایران نقش فعالی در فرایند مذاکراتی مربوط به اهداف توسعه پایدار و دستور کار 2030 (1409) برای توسعه پایدار داشته است و ما امیدواریم این فرایند با مشارکت فعال همه کشورهای عضو سازمان ملل متحد در تحقق اهداف توسعه پایدار پیشرفت های خوبی داشته باشد.
وی افزود: موضوعات زیست محیطی و تغییرات آب و هوا نیز در این دستور کار و اهداف توسعه پایدار جایگاه ویژه ای دارد.
ساکس گفت: تبعات ناگوار زیست محیطی و تغییرات آب و هوا بر منطقه غرب آسیا بسیار شدید بوده و می تواند تأثیرات گسترده ای بر زندگی و رفاه مردم این منطقه داشته باشد. از این رو ما در سازمان ملل متحد آماده ایم در رابطه با این موضوعات با کشورهای منطقه خصوصا جمهوری اسلامی ایران همکاری کنیم و ایران به صورت بالقوه می تواند مرکز اصلی منطقه ای موضوعات زیست محیطی و توسعه پایدار باشد.
سید عباس عراقچی نیز در این ملاقات اظهار داشت: موضوعات زیست محیطی و توسعه پایدار از اهمیت ویژه ای در جمهوری اسلامی ایران برخوردار است و سیاستهای کلی نظام و برنامه های ملی بر حفظ محیط زیست و توسعه پایدار در بخش های مختلف کشور تأکید دارد.
معاون حقوقی و بین المللی وزارت امور خارجه گفت: کشورهای توسعه یافته بایستی ابزارهای اجرائی لازم برای تحقق اهداف توسعه پایدار در زمینه های تأمین منابع مالی، انتقال فناوری و ظرفیت سازی را فراهم کنند تا پیگیری اقدامات و فعالیت های مرتبط با تحقق اهداف توسعه پایدار تسهیل شده و هیچگونه محدودیتی برای تامین منابع مالی آن، ایجاد نشود.
انتهای پیام/