پیش بینی می شود 15 هزارتن زردآلو در این استان تولید و برداشت شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،  مدیر باغبانی  سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به اینکه برداشت زردآلو از اواخر اردیبهشت ماه در مناطق معتدل استان آغاز شده پیش بینی کرد میزان برداشت این محصول در سال جاری به 15هزار تن برسد.
احمد رضا رییس زاده سطح زیر کشت زردآلو در استان اصفهان را دو هزار و 230 هکتار اعلام کرد و افزود: از این میزان دو هزار هکتار بارور می باشد.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان اصفهان از نوری، کتانی، آصفی، شکر پاره و قیسی به عنوان عمده ارقام زردآلوی این استان نامبرد.
به گفته وی، سرمای دیر رس بهاره امسال از جمله عوامل کاهش 20 درصد میزان تولید این محصول در استان اصفهان است.



انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.