وی ساعت کاری نانواییهای استان در ایام ماه مبارک رمضان را اعلام کرد و گفت: ساعت کاری نانواییهای لواش ماشینی در سه شیفت از ساعت 6 و 30 دقیقه تا 8 صبح، 10 و 30 دقیقه تا 12 و 17 تا 20 است.
علیزاده ادامه داد: ساعت کاری نانواییهای بربری سنتی و ماشینی، لواش سنتی و تافتون نیز 6 و 30 دقیقه تا 8، 10 تا 12و 30 دقیقه و عصرها هم 16 و 30 دقیقه تا 20 و 30 دقیقه است.
وی با
اشاره به ساعت کاری نانواییهای سنگ در 6
تا 8 ،10 تا 13 و عصرها نیز 16 تا 21 گفت:ساعت کار نانواییهای اتوماتیک نیز در
ماه رمضان از 6 و 30 دقیقه تا 7 و 30 دقیقه، 10 تا 12 و عصرها نیز 17 تا 19 و 30
دقیقه است.
علیزاده اولویت نظارت را نیز بر بهداشت، کیفیت، قیمت و ساعت کاری نانواییها اعلام کرد و افزود:با نظارتهای جدی که انجام میشود شاهد کاهش تخلفات نانواییهای کرمانشاه بودهایم.
انتهای پیام/پ