به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،احمد شافعی در نشست کارگروه اشتغال شهرستان تربت جام افزود: باتوجه به مشکلاتی که در بخش کشاورزی وجود دارد رویکرد شهرستان رفتن به بخش صنعت است البته با قدم گذاشتن بر روی همین پله ای که کشاورزی ایجاد کرده است.
وی گفت: در حوزه صنایع تبدیلی کشاورزی مزیت خوبی برای اشتغال داریم که البته این صنایع وابسته کشاورزی هم قطعا میبایست کم آب باشند.
شافعی افزود: به هر میزان هم در بخش های دیگر فعالیت کنیم بازهم پایه اقتصاد شهرستان کشاورزی و دامداری است.
وی با بیان اینکه میبایست با دانشگاه در زمینه اشتغال همکاری داشته باشیم و انتظار ما از دانشگاه های دیگر شهرستان هم این است که در این زمینه وارد شوند، تصریح کرد: دانشگاه ها میتوانند پایان نامه هایشان را با صنعت شهرستان مرتبط سازند و پایان نامه هایی جدی تر، صنعتی تر و اجرایی تری را انجام دهند.
معاون فرماندار شهرستان تربت جام گفت: انتظار ما از دانشجو، دانشجوی جویای کار نیست، انتظار ما این است که دانشجو کارآفرین باشد.
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری و نامگذاری سال بعنوان اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل عنوان کرد: اقتصاد مقاومتی که مقام معظم رهبری بیان کردند روح جدیدی را در حوزه اقتصاد تزریق کرد.
شافعی افزود: این که معاون اول رییس جمهور جناب آقای جهانگیری بعنوان متولی اقتصاد مقاومتی انتخاب می شوند نشان از اعتماد مقام معظم رهبری به دولت دارد؛ لذا یک همت جمعی را می طلبد که همه ی جریان ها، دستگاه و نهادها دولت را در مسیرتحقق اقتصاد مقاومتی همراهی کنند.
همچنین در این جلسه، علی محمدی رییس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی شهرستان تربت جام آمار بازار کار آشکار شهرستان تربت جام در سال 1394 را ارائه داد و گفت: 542 نفر به کاریابی ها مراجعه کردند که 42درصد زن و 58 درصد مرد بودند که 51.6درصدشان را گروه سنی 25تا34سال تشکیل می داد. از این آمار 42درصد مدرک دانشگاهی داشتند و 79درصد نیز فاقد هرگونه مهارتی بودند.
انتهای پیام//