به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ ذرت یک منبع غنی از ویتامین B1 است که در سوخت و ساز کربوهیدراتها استفاده میشود، سرشار از ویتامین B5 است که به فعالیتهای فیزیولوژیکی در بدن کمک میکند، حاوی فولیت است که در تولید سلول های جدید نقش قابل ملاحظهای دارد حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین C است که برای مقابله با بیماری ها مفید است
به دلیل این مزایای تغذیهای، متخصصان تاکید دارند که ذرت را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانند. ذرت علاوه بر اینها، سرشار از فیبر خوراکی است که به شما کمک میکند با مشکلات هاضمه و دستگاه گوارش مثل یبوست مقابله کنید. ذرت غذای خوبی برای پیشگیری از سرطان است؛ فیبر خوراکی ذرت به پایین آوردن سطح کلسترول خون کمک میکند، احتمال ابتلا به سرطان روده را کاهش میدهد. برای کمک به کاهش میزان قند خون در افراد مبتلا به دیابت مفید است. همچنین این مواد (فیبر)، موجب کاهش کلسترول می شود، در حقیقت روغن موجود در دانه و پوست ذرت سبب پائین آمدن کلسترول توسط پلاسمای خون به ویژه در میان افراد میانسال و سالمند می شود.
انتهای پیام/پ