ماه مبارک رمضان، فرصت خوبی برای شروع یک الگوی تغذیه‌ای صحیح و مناسب برای تمام سال است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،دکتر جواد حسین زاده، متخصص تغذیه گفت: با توجه به اینکه محدودیت در زمان مصرف مواد غذایی در این ماه ، نباید تصور کرد با دریافت اضافی مواد غذایی نیاز روزانه‌مان را تأمین کنیم.  
از طرفی، کم دریافت کردن مواد غذایی و گروه های مختلف غذایی باعث عوارضی در دراز مدت می‌شود.  
این متخصص تغذیه در ادامه گفت: شایع ترین و مهم ترین عارضه پرخوری در ماه رمضان، اضافه وزن و چاقی است که در پایان این ماه برای فرد ایجاد می‌شود که نه تنها روزه داری برای بدن فرد مفید نبوده، بلکه با انباشتن انبوهی از مواد غذایی پرکالری، موجب اضافه شدن چربی در بدن شده که عوارض دراز مدت مثل افزایش فشار خون و بیماری های قلبی و دیابت را به همراه دارد.  
دکتر حسین زاده گفت:‌ نیاز روزانه افراد هنگام روزه داری باید تأمین شود.  
بنابراین کسانی که به دلیل بدخوردن، دچار کاهش اشتها می‌شوند و کم خوری می‌کنند، در دراز مدت در معرض آسیب و کمبود ریز مغزی‌ها قرار می‌گیرند.  
بنابراین بهتر این است که افراد با تنظیم، تناسب و تقسیم مناسب مواد غذایی در فواصل افطار و سحر، به تغذیه کافی و مناسب در این ماه دست یابند.  
انتهای پیام/ز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.