به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،اززاهدان،؛سهیلا خسروی افزود: پایگاه های انتقال خون در سراسر استان بعد از افطار از ساعت 20 الی 23.30 به مدت بیش از چهار ساعت پذیرای شهروندان هستند.
وی گفت: 2 هزار و 900 بیمار تالاسمی، 760 بیمار دارای اختلال نادر خون ریزی دهنده، بیماران دیالیزی و غیره در سیستان و بلوچستان وجود دارد که روزانه 350 واحد خون و فرآورده های خونی مورد نیاز است.
وی افزود: سازمان انتقال خون در مواقع خاص از سال مانند فصل سرما، گرما، تعطیلات نوروز، ماه رمضان و غیره معمولا روند اهدای کند خون را تجربه می کند که این امر کاهش ذخایر خونی را به همراه دارد.
وی با بیان اینکه نیاز به خون و فرآورده های خونی همیشگی است تصریح کرد: 50 تا 60 درصد مصرف خونهای تولیدی استان به بیماران تالاسمی به عنوان مصرف کنندگان دائمی آن می رسد.
مدیر کل انتقال خون سیستان و بلوچستان افزود: همچنین حوادث و سوانح، اعمال جراحی از جمله جراحی زنان و زایمان در ماه مبارک رمضان همچون سایر ماهها انجام می شود و از سوی دیگر در خصوص مدت نگهداری فرآورده های خونی محدودیت هایی وجود دارد و امکان ذخیره سازی قبل از فرا رسیدن چنین روزهایی وجود ندارد.
خسروی بیان کرد: تصور ابطال روزه و یا احتمال ضعف و بی حالی با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان از علل کاهش استقبال هموطنان به اهدای خون است.
انتتهای پیام/ع