به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ در این جشنواره بیش از 30 نوع غذای سنتی و محلی از جمله آش دوغ، آش محلی، دلمه، انواع خورشت های گیاهی، لبنیات و فرآورده های آن به نمایش گذاشته شد.
جایگزینی غذاهای سنتی و محلی با غذاهای پرچرب و مضر امروزی که در سال های اخیر با تغییر سبک زندگی، نوع غذای مردم نیز دستخوش تغییرات اساسی شده، از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره بود.
گفتنی است؛ این جشنواره با هدف ترویج و احیای غذاهای سالم و سنتی برگزار شده است.
درپایان غذاهای سنتی و محلی، مورد ارزیابی داوران و حاضرین قرار گرفت.
انتهای پیام/ش