به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز، دکتر منصور موسوی نسب گفت: با توجه به اهداف سازمان دامپزشکی در حفظ و ارتقای سلامت غذای جامعه، انجام بازرسیهای نظارتی نقش مؤثرتری در بهبود هرچه بیش تر کیفیت و سلامت غذای جامعه دارد و در راستای طرح افزایش نظارت های بهداشتی از مراکز عرضه واحد های صنفی، مقدار 17 هزار و 404 کیلوگرم محصول گوشتی از مراکزی از جمله مراکز عرضه گوشت، سردخانه های کوچک و بزرگ، رستوران و کبابی ها و کشتارگاه های طیور ضبط و معدوم سازی شد.
وی افزود: این محصولات از انواع منابع دام های سبک و سنگین، طیور، آبزیان و ضمائم خوراکی (جگر و کله پاچه) بود که طی بازرسی های مستمر بازرسین بهداشتی کشف و پس از ارجاع پرونده های مربوطه به مراجع قضایی، اقدامات لازم صورت گرفت.
دکتر موسوی نسب در پایان از عموم شهروندان خواست هرگونه تخلف بهداشتی مشاهده شده در مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی را به اداره دامپزشکی شهرستان اهواز گزارش دهند.
انتهای پیام/گ