به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران ، از
قزوین ؛علی آقاجان نیا معلم با اشاره به جداسازی عرضه ماهیان زنده و صید شده در مراکز فروش، گفت : برخی افراد به دلیل تشخیص ندادن تازه و زنده بودن ماهی، آن را مصرف نمی کنند اما با اجرای این طرح ضمن اطمینان بخشیدن به مصرف کنندگان، نظارت های مستمر بر نحوه عرضه به منظور بالا رفتن سرانه مصرف این ماده غذایی، صورت می گیرد.
آقاجان نیا ضمن توصیه به شهروندان برای تهیه ماهی سالم در فصل گرما، گفت: بو، حالت فلس ها و پولک های ماهی، شکل بدن، چشم ها و حالت آبشش آن در تهیه ماهی سالم بسیار تاثیرگذار است و خریداران باید به این مساله توجه ویژه داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه ماهی تازه به طور معمول دارای بوی مطبوع است و اگر از آب های شیرین هم صید شده باشد بوی گیاهان آبزی همان منطقه را می دهد.
به گفته آقاجان نیا ، ماهی فاسد بوی نامطبوعی دارد که بیشتر به آمونیاک، ترشیدگی و براثر پیشرفت فساد، بوی گندیدگی می زند.
استان قزوین دارای چهار واحد تکثیر و پرورش ماهیان سرد آبی به ظرفیت تولید سالانه 660 هزار قطعه، شش واحد پرورش گرم آبی، سه واحد پرورش ماهیان خاویاری و 12 واحد پرورش ماهیان زینتی است .
انتهای پيام/