به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز، مصطفی کنارکوهی اظهار کرد: طی 2 ماهه نخست سال جاری با نظارت صورت گرفته توسط کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان بیش از 3 میلیون قطعه طیور در کشتارگاههای استان کشتار شد.
وی با اشاره به 8 کشتارگاه صنعتی طیور فعال در استان افزود: با نظارتهای مستمر بر روند تولید فرآوردههای خام دامی توسط دامپزشکی در کشتارگاهها، لاشههای دارای علایم بیماری از چرخه تولید حذف میشود.
کناکوهی با بیان اینکه نوع تغذیه مهمترین عامل سلامتی انسان و داشتن جسم سالم و روانی شاداب مستلزم تغذیه سالم است، اذعان داشت: توجه و نظارت بر مواد پروتئینی حیوانی به ویژه گوشت قرمز و سفید، لبنیات، تخممرغ و... با توجه به فسادپذیری، میتواند سلامت مصرفکننده را در برابر بیماریهای مختلف تضمین کند.
انتهای پیام/گ