بیماران جذامی از درد تنهایی و طرد شدن از طرف خانواده‌هایشان می‌گویند.

به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از دیلی‌میل؛ بیماری جذام هنوز به‌طور کامل ریشه‌کن نشده و سالانه حدود 200000 نفر را مبتلا می‌کند که بیشتر مبتلایان نیز از کشورهای هند، اندونزی و برزیل هستند.

اخیراً حدود 200 فرد جذامی در واتیکان در کنفرانسی شرکت کردند و از دردهایشان گفتند. آنها می‌گویند حتی سالها پس از درمان هم مردم از آنها می‌ترسند و به سمتشان نمی‌آیند.

یکی از مبتلایان به این بیماری که اهل چین است می‌گوید "پدر و مادرم عاشق من بودند اما برای اینکه با بقیه برخورد نداشته باشم مرا در اتاق کوچکی زندانی می‌کردند".

یک ژاپنی 80 ساله که تا 18 سالگی به جذام مبتلا بوده حتی پس از بهبودی هم در کمپ جذامی‌ها مانده تا هر کمکی که از دستش برمی‌آید برای مبتلایان به این بیماری انجام دهد.

مطمئناً در کشور ما نیز هستند بیمارانی که از جذام رنج می‌برند و شاید تحمل درد طرد شدن بسیار سخت‌تر از خود این بیماری باشد.

شاید بتوان با انتشار این گونه اخبار و گزارشها در فضای مجازی اذهان عمومی را در مورد این بیماری آگاه‌تر کرد. مردم باید بدانند که این افراد نیز حق زندگی دارند و باید با آنها مثل افراد عادی رقتار کرد.

حکایت دردناک بیماران جذامی/ ما همچنان طرد می‌شویم

حکایت دردناک بیماران جذامی/ ما همچنان طرد می‌شویم

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.