وی اضافه کرد: متصدیان این واحدها برای رسیدگی به تخلف های بهداشتی با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند.
سلیمانی علت تعطیلی واحدهای یاد شده را توجه نکردن متصدیان آن به مهلت های داده شده برای رفع نقص اعلام کرد و افزود: رعایت نکردن بهداشت مواد غذایی و بهداشت فردی و همچنین نامناسب بودن تجهیزات تهیه و فرآوری مواد غذایی از مهمترین نقص های موجود در این واحد ها گزارش شده است.
کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز شهید بلندیان قزوین از مردم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی موضوع را از طریق شماره تلفن 190 (سامانه ارتباط مردمی وزارت بهداشت) در میان گذارند.
انتهای پیام/