به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز، مدیر آموزشوپرورش عشایر خوزستان گفت: تلاش ما بر استفاده از ظرفیت نهادهای بیرون از آموزشوپرورش، برای ارتقای شاخصهای آموزشی در مناطق عشایری است.
حمید قنبری با اشاره به اجرای طرح ”دوست علمی” در آموزشوپرورش عشایر استان، اظهار کرد: تفاهمنامهای میان آموزشوپرورش عشایر و بنیاد نخبگان استان منعقد شده است که بر اساس آن کلاسهای آموزشی در قالب طرح دوست علمی در مناطق محروم برگزار و با توجه به وجود دانشآموزان زبده و ماهر در مناطق عشایری استان، فرصت برابری برای آنها فراهم شود و عدالت آموزشی گسترش پیدا کند.
وی افزود: دانشآموزان عشایری از بسیاری از امکانات و مراکز آموزشی محروم هستند و در دوران پیش از کنکور امکان دسترسی به کتابهای کمکدرسی، جزوات و کلاسهای کنکور و تستزنی را ندارند.
مدیر آموزشوپرورش عشایر خوزستان با بیان اینکه تلاش شد اجرای این طرح در روند آموزشی دانشآموزان تأثیرگذار باشد، تصریح کرد: این طرح در مناطق محروم عشایری که دارای بیشترین تمرکز دبیرستانها هستند، اجرا شد و اساتید مجرب و کارشناسان توانمند در این برنامه آموزشهای لازم را به دانشآموزان ارائه دادند.
قنبری گفت: به نظر میرسد اگر این طرح از ابتدای سال تحصیلی در مناطق عشایری اجرا میشد، اثرگذاری بیشتری را به همراه می داشت. از این ظرفیت و وجود اساتید دانشگاه تهران، شریف و دیگر دانشگاههای برجسته در قالب این طرح باید برای ارتقای کیفیت تحصیلی استفاده کرد.
وی خاطرنشان کرد: اگرچه این طرح کمک بسیاری به دانشآموزان داشته اما از این ظرفیت غفلت کردهایم و این طرحها تاحدودی دیر ابلاغ شده است.
مدیر آموزشوپرورش عشایر خوزستان گفت: تمام تلاش ما این است که از ظرفیت مؤسسات و نهادهای خارج از آموزشوپرورش برای بالا بردن شاخصهای آموزشی در مناطق عشایری استفاده کنیم. تاکنون با بنیاد علوی تفاهمنامهای منعقد شده و تعدادی از دانشآموزان تحت پوشش طرحهای این بنیاد قرار گرفتهاند؛ همچنین توانستیم توافقاتی با نهادهای دیگر برای جذب امکانات و ابزارهای کمکدرسی داشته باشیم.
انتهاي پیام/و