به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
بندرعباس، در این وعده از شروع افطار با نوشیدنی های خنک خودداری شود.
مصرف شیر گرم، فرنی یا شیر برنج در هنگام افطار مناسب است.
همچنین استفاده از مواد غذایی آبکی مانند سوپ، آش، حلیم بدون روغن و مایعات به هنگام افطار و سحر موجب حفظ تعادل آب و املاح شخص روزه دار می شود.
در ضمن به جای مصرف انواع شیرینی ها مانند زولبیا و بامیه که فاقد مواد مغذی (ویتامین ها و املاح) هستند از مواد غذایی نظیر خرما، کشمش و انواع میوه ها استفاده شود.
برای تامین آب مورد نیاز بهتر است بعد از صرف افطار و تا قبل از خواب به تدریج انواع میوه، چای کمرنگ و سایر میوه ها بویژه آب را برای جبران کم آبی بدن استفاده نمود.
انتهای پیام/ز