به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،محمد صالحانی اظهار کرد: این میزان آسانسورها گواهینامه آسانسور ندارند بنابراین بیشتر از سایر مکان ها نیاز به رسیدگی دارند.
وی افزود: در بازرسی ادواری دوره گذشته، بخشی از نواقص برخی از آسانسورهای دولتی برطرف شد و تعداد کمی از آنها نامه ایمنی دریافت کردند.
وی با اشاره به اینکه از وضعیت آسانسورهای مجتمع های مسکونی آماری در دسن نداریم گفت: این آسانسورها در طول سال حدااقل یکبار بازدید می شوند.
صالحانی به نکاتی در خصوص نصب و ایمنی آسانسورها اشاره کرد و ادامه داد: شرکت های نصب کننده آسانسور باید دارای پروانه طراحی و مونتاژ از سازمان صنعت، معدن و تجارت باشند که متاسفانه آگاهانه یا ناآگاهانه به این موضوع توجه نمی کنند.
وی گفت:بیشتر ساکنان منزل های مسکونی نیز از این موضوع که حتما شرکت های نصب کننده آسانسور باید دارای پروانه باشند اطلاعی ندارند و البته شهرداری برای ساختمان بدون آسانسور استاندارد، گواهی پایان کار صادر نمی کند.
وی اظهارکرد: باید توجه کنیم در سال دوم نصب آسانسور به دلیل مورد استفاده قرار گرفتن و مستهلک شدن قطعات، بازرسی مجدد نیاز است که البته سالانه باید تکرار شود.
صالحانی گفت: بر اساس آئین نامه اجرایی قانون تملک آپارتمان ها، وظایف مدیران ساختمان تمدید گواهینامه بازرسی استاندارد، قرارداد سرویس و نگهداری و بیمه نامه آسانسور است که در بسیاری از ساختمان ها اجرا نمی شود.
کارشناس اجرای استاندارد اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی خوزستان اظهارکرد: پارسال یک هزار و 139 گواهینامه آسانسور در خوزستان صادر شد و به طور متوسط سالیانه 900 گواهینامه آسانسور در این استان صادر می شود.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون 49 شرکت نصب و تعمیر آسانسور دارای پروانه در خوزستان فعال است.
انتهای پیام/ض