به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
گرگان؛ کارشناس مسئول صیفی و سبزی اداره کل جهاد کشاورزی استان گلستان گفت: حدود 1600 هکتار از مزارع استان گلستان زیر کشت این محصول است و پیش بینی می شود از این میزان سطح زیر کشت، حدود 42 هزار محصول خیار، برداشت شود.
دماوندی افزود: بیشترین تولید محصول خیار در استان گلستان مربوط به شهرستان های رامیان، بندرگز و گرگان است.
وی ادامه داد: برداشت این محصول از نیمه اردیبهشت آغاز شده است و تا اوایل تیر ادامه دارد.
سالانه بطور میانگین 1600 هکتار از اراضی استان گلستان به کشت خیار اختصاص دارد.
انتهای پیام/ص