به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، پژوهشگر طرح تولید چای با قند طبیعی با بیان اینکه این چای با گیاه استویا ترکیب شده است گفت : گلبرگ های گیاه استویا با داشتن دی ترپن گلیکوزیدی به نام استویوزاید ، 300 برابر شیرین تر از ساکاروز یا قند معمولی است .
دهپور با بیان اینکه گیاه استویا سیکلامات کلسیم ، ساخارین و آسپارتام ندارد افزود : این چای به علت تولید نکردن کالری برای افراد دیابتی قابل استفاده است .
وی با بیان اینکه تکثیر گیاه استویا به علت غیربومی بودن و تولید نشدن بذر بسیار مشکل است افزود : با بهره گیری از روش کشت بافت ، گیاهچه های استویا در استان تولید شده است .
استویا بومی نواحی شمالی آمریکای جنوبی است که 15 سال پیش وارد ایران شد و اهمیت ویژه ای در صنایع دارویی و غذایی دارد .
انتهای پیام/