به گفته وی این بیماری در دام از راه های مختلفی انتقال می یابد و مهمترین ناقل تب کریمه کنگو، کنه ها هستند و علاوه بر آنها گروهی از حشرات نیز عامل انتقال بیماری به شمار می روند.خون و ترشحات دام آلوده، تهدیدی بزرگ برای افرادی است که گوشت قرمز مورد نیاز خود را از کشتارهای خیابانی و غیر مجاز تهیه می کنند.
وی با اشاره به سم پاشیبدن و جایگاه های دام زیر نظر کارشناسان اداره کل دامپزشکی در راستای جلوگیری از شیوع این بیماری، افزود: دامداران بایستی با یک زمانبندی مناسب جایگاه و بدن دام های خود را سم پاشی کنند.
همتی با بیان اینکه قصاب ها، دامداران، دامپزشکان، پرستاران، سلاخ ها و افراد شاغل در میدان دام بیشتر در معرض این بیماری هستند، گفت: قصاب ها و سلاخ ها باید از لباس مخصوص و همچنین تجهیزات لازم همچون ماسک، روپوش و چکمه استفاده کنند و در زمان کار علاوه بر اینکه از خوردن و آشامیدن پرهیز کنند.
انتهای پیام/پ