به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛محمد كاظمزاده با اشاره به دغدغه ورزشكاران در خصوص تغذيه در ماه مبارك رمضان گفت: توصیه میشود ورزشكاران، تمرین و مسابقههاي ورزشی را حداقل دو یا سه ساعت پس از افطار انجام دهند.
وی افزود: انجام تمرین و یا مسابقه در کمتر از زمان ياد شده باعث کاهش توان فیزیکی و ایجاد ناراحتیهای گوارشی مختلف میشود.
كاظمزاده، کمآبی و تشنگی را از مشکلات ورزشکاران بيان كرد و گفت: ورزشکاران باید در فاصله افطار تا سحر از آب، آبمیوه و مایعات مناسب به میزان کافی استفاده کنند.
وي اظهار کرد: استفاده از میوهها نیز میتواند تا حدودی آب مورد نیاز بدن را تأمین کند؛ به اين منظور توصیه میشود از انجام تمرینهاي ورزشی شدید در فاصله سحر تا افطار و بلافاصله پس از افطار پرهیز شود.
مدير نظارت بر مواد غذايي و محصولات آرایشی و بهداشتي دانشگاه به محدود کردن استفاده از نمک، غذاهای سرخ شده و شیرینیها با شکر زیاد در تغذیه ورزشکاران اشاره كرد و افزود: ورزشكاران بايد از مصرف اين نوع مواد غذايي بشدت پرهيز کنند و از میوههای خشکشده، مغزها، دانهها، خرما و کشمش استفاده شود.
وي با تأكيد بر مصرف چهار گروه اصلی نان، غلات، میوه و سبزی، گوشت و لبنیات در وعدههاي سحر، افطار و شام تصريح كرد: غذاهای پر پروتئین باعث از دست دادن آب بیشتری در هنگام روزهداری میشود و پروتئینها باید به اندازه نیاز مصرف شوند.
دكتر كاظمزاده افزود: استفاده از نانهای سبوسدار و کامل، برنج، عدس یا لوبیاپلو در وعده سحری در جلوگیری از کاهش گرسنگی و افت قند خون موثر است.
انتهای پیام/ د