وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه موضعگیری آمریکاییها باعث شد هرچه ما امتیاز بدهیم، آنها زیاده خواهی خواهند داشت، چرا که آنها با استقلال، آزادی و انقلاب ملت ایران مشکل دارند، گفت: پس از انقلاب در دوره مصون به سازندگی محدودیتهایی برای رئیس جمهور وقت ایجاد کردند.
وی در ادامه افزود: در دوره اصلاحات با وجودی که گفتوگوی تمدنها از سوی دولت وقت مطرح شد اما آنها بحث جنگ تمدنها را مطرح کردند و علیرغم عقبنشینیهایی که ما از مواضع انقلابی خودمان داشتیم، ایران را محور شرارت معرفی کردند.
حسینی با اشاره به اینکه آمریکاییها با روی کار آمدن دولت بهار با مواضع قاطعی که وجود داشت، دشمنیهای خودشان را نیز انجام دادند، گفت: اما خوشبختانه در آن دوره به گونهای نبود که امتیازی به آنها داده شود.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: در سه سال اخیر با مطرح شدن بحث مذاکرات امتیازات متعددی را دریافت کردند و البته ایران تعهداتش را انجام داده اما آنها در انجام تعهداتشان تعلل کردند که نشان میدهد مسائل ما با آمریکا با گفتوگو حل نمیشود و آمریکا دست از دشمنی و عناد برنمیدارد.
وی با تأکید بر اینکه هر کوتاه آمدنی از طرف ما آنها را راضی نمیکند بلکه خواستههای جدیدتری را مطرح خواهند کرد، گفت: آمریکا با نظامی که مبتنی بر اسلام است و میخواهد الگویی را در سطح منطقه ارائه دهد و تاکنون توانسته در مقابل تهدیدات آمریکا بایستد و همچنین اهداف آمریکا را در منطقه ناکام بگذارد، مخالف است.
حسینی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب با مذاکره و رابطه با آمریکا مخالف بودند و فقط در این موضوع خاص (هستهای) این اذن را به دولت فعلی و گذشته دادند، گفت: قرار بود پسابرجام، پساتحریم نیز باشد اما کاندیداهای ریاست جمهوری آمریکا تهدید میکنند در دوره بعد نیز خصومتشان با ایران تداوم خواهد داشت از اینرو ساده لوحی است ما فکر کنیم دموکراتها با جمهوری خواهان متفاوت هستند.