400 کیلوگرم مواد غذایی غیر قابل مصرف و غیر بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع در شهرستان لالی جمع آوری شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سرپرست شبکه بهداشت و درمان با بیان اینکه با آغاز ماه مبارک رمضان عده ای از افراد سودجو بدون هیچگونه ضوابط بهداشتی اقدام به تهیه و توزیع زولبیا و بامیه می نمایند، گفت: هرساله نظارت و بازرسی های کارشناسان بهداشت محیط از مراکز تهیه، تولید و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان با شدت و حساسیت بیشتری دنبال می شود و امسال به دلیل مصادف بودن این ماه  با آغاز فصل گرما و تشدید بیماریهای منتقله از آب و غذا، این مسئله با حساسیت بیشتری دنبال می شود.
 
سعیدی تصریح کرد: کارشناسان بهداشت محیط  در دو شیفت صبح و بعد از ظهر با حساسیت زیادی از مراکز تهیه، توزیع و تولید مواد غذایی به خصوص واحدهای قنادی مثل تهیه زولبیا، بامیه و همچنین آش و حلیم، مراکز تهیه و عرضه یخ و غیره بازدید می کنند.

وی  با بیان اینکه در هفته اول ماه مبارک رمضان بازرسان بهداشت محیط بیش از 400 کیلوگرم مواد غذایی شامل زولبیا و بامیه های غیر قابل مصرف و غیر بهداشتی را از مراکز تهیه و توزیع جمع آوری کردند، اظهار داشت: این بازدیدها تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان لالی تاکید کرد: مردم باید از خریداری زولبیا و بامیه و شیرینی های دیگر از دستفروش ها و مراکزی که مجوز تهیه و توزیع این مواد غذایی را ندارند خودداری کرده و آنها را تنها از قنادی ها و شیرینی فروشی های مجاز تهیه نمایند و در هنگام خرید باید به رنگ و شکل زولبیا و بامیه دقت کنند، رنگ آن نباید تیره و کدر باشد.

وی بیان داشت: سامانه تلفنی 190 بصورت شبانه روزی آماده دریافت شکایات بهداشتی مردم می باشد.

انتهای پیام/و

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.