سرانه مصرف آبزیان زنجانیها به 6 و نیم کیلو در سال رسید.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛مدیرشیلات وآبزیان استان زنجان گفت:جهت توسعه وترویج بیش از پیش آبزی مصرفی ، بهینه کردن تولید وتامین سلامت جامعه درسال جاری گامهای موثری در راستای فرهنگ سازی مصرف آبزیان به منظورافزایش سرانه مصرف ماهی در استان برداشته است.

بورانی افزود:از جمله این اقدامات می توان به اجرای دوره های آموزشی انواع روشهای طبخ آبزیان ، تهیه لوحهای فشرده آموزشی طبخ آبزیان ، تهیه وتوزیع کتاب آشنایی با طبخ آبزیان ودرج انواع فیلمها وPDF های آموزشی و راه اندازی پورتال مدیریت شیلات وآبزیان زنجان را نام برد.

وی با بیان اینکه در سال جاری کلاس آشنائی با طبخ آبزیان در 9 روستا از شهرستانهای ایجرود ، سلطانیه و ابهر برگزار شد ادامه داد: در این کلاسها که 270 نفر شرکت کردند افراد شرکت کننده با نحوه تشخیص ماهی تازه از ماهی مانده و فاسد ؛ نحوه تمیز کردن ماهی ، فیله کردن ، مزه دار کردن و نحوه پخت انواغ غذاهای متنوع با استفاده از گوشت ماهی آشنا شدند.


انتهای پیام/ن

برچسب ها: سرانه ، آبزیان ، زنجان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.