به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛احمدی در گفت و گو با خبرنگاران افزود: با تخصیص منابع مالی از محل اعتبارهای دولتی و طرح پرورش ماهی در آب های داخلی، پنج هزار قطعه بچه ماهیان گرم آبی از نوع کپور، آمور و فیتو فاک، در استخرهای خاکی دو منظوره این شهرستان رهاسازی شده است.
وی، هدف از اجرای این طرح را توسعه آبزی پروری و استفاده بهینه و ارتقای بهره وری از منابع آبی و افزایش فرهنگ مصرف ماهی به عنوان غذای سالم در بین مردم عنوان کرد.
مدیر جهاد کشاورزی چاراویماق یادآور شد: در این شهرستان سالانه بیش از 100 تن گوشت سفید ماهی تولید می شود و با برنامه ریزهای انجام شده این رقم در سال های آتی به صورت چشمگیری افزایش می یابد.
احمدی، ارتقای بهره وری از ظرفیت های منابع آبی طبیعی و استخرهای کشاورزی و ارتقای سطح آگاهی جامعه نسبت به مزایای مصرف آبزیان را از دیگر برنامه های آتی ترویجی این مدیریت اعلام کرد و ادامه داد: مدیریت و کارشناسان جهاد کشاورزی چاراویماق آماده حمایت از سرمایه گذاران در بخش شیلات این شهرستان، مطابق قوانین موجود هستند.
وی گفت: پرورش ماهی با در نظر گرفتن مزایای آن مانند ضریب تبدیل غذایی و صرفه اقتصادی آبزی پروری، امکان پرورش به صورت متراکم و قیمت پائین آن در مقایسه با گوشت قرمز از اولویت های این اداره است.
احمدی، اضافه کرد: ماهی به دلیل دارا بودن چربی امگا 3 باعث کاهش بیماری های قلبی - عروقی و حفظ بدن در مقابل مرگ های ناگهانی قلبی و جلوگیری از چاقی به علت داشتن کمترین میزان چربی است.
انتهای پیام/ش