مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز، افزود: در همین راستا از لحاظ علمی نیز برخی شبهات در تفاسیر و نظریه های غیر مطابق با متون قرآن و آنچه معصومین و ائمه اطهار (ع) ارائه داده اند، مطرح شده که از سوی مراجع و اساتید حوزه و دانشگاه پاسخ داده شده است.
وی، اضافه کرد: همه این موارد حاکی از این است در طول زمان، از پوسته به بطن، معنا و عمق رسیده ایم و قرآن جایگاه ویژه خود را یافته و مخالفان قرآن را وادار نموده که برعلیه آن اقدام کنند.
حجت الاسلام انوری با اشاره به این که دانشگاهیان می بایستی نگاه ویژه و عمیقی از منظر معجزه پیامبر به قرآن داشته باشند، افزود؛ فهم عمیق قرآن کریم توسط دانشگاهیان با توجه به اینکه در همه رشته های دانشگاهی امکان استفاده و بدست آوری مطالب ارزشمند وجود دارد، امری ضروری است.
یادآور می شود؛ بیست و دومین جلسه از سلسله جلسات تلاوت و تفسیر قرآن کریم در ماه مبارک رمضان، در دانشکده ریاضی دانشگاه تبریز برگزار شد.
این گزارش حاکیست؛ همچنین در روزهای ماه مبارک رمضان، محفل جزءخوانی و تلاوت قرآن کریم، هرروز بعد از نماز ظهر و عصر، تا پایان ماه مبارک رمضان در مسجد بزرگ دانشگاه تبریز برگزار می شود و روزانه یک جزء از قرآن کریم تلاوت خواهد شد.
انتهای پیام/ش