تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس، اغذیه فروشیها و بهخصوص شیرینیپزیها و کارگاههای تولید زولبیا و بامیه از اول ماه مبارک رمضان، بازرسان بهداشتی مرکز بهداشت استان با دقت در اجرای این طرح تلاش میکنند.
این کارگاه زولبیا و بامیه پزی در شرایط کاملاً غیربهداشتی در حال فعالیت بود که شناسایی و پلمپ و به مراجع قضایی محصولات تهیه شده ضبط و معدوم شد.
این کارگاه که در یکی از مناطق پرجمعیت شهر واقع شده بود، در ساختمانی مخروبه با استفاده از رنگهای مصنوعی و غیرمجاز و بدون رعایت بهداشت فردی، بهداشت ابزار کار و محیط، اقدام به پخت زولبیا و بامیه، نگهداری در شرایط کاملاً غیر بهداشتی و توزیع که با هوشیاری بازرسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی شناسایی و از ادامه فعالیت آن جلوگیری شد.
انتهای پیام/ج