به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد، مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان گفت :خرما میوه ایست که به دلیل داشتن قندهای طبیعی مورد توجه متخصصان تغذیه است .
حسن براتی زاده تصریح کرد : 44 تا 68 درصد از کل ترکیبات غذایی خرما حاوی هیدرات کربن طبیعی است که مصرف آن به کارایی بیشتر عملکرد مغز کمک می کند.
وی افزود : هرعدد خرما حاوی 5/6 تا 5/11 درصد فیبر است که خوردن آن در کارکرد دستگاه گوارش به عنوان ملین و پیشگیری از سرطان تاثیر دارد.
براتی زاده با بیان اینکه وجود عناصری مثل منیزیم و کلسیم در خرما باعث تقویت استخوان ها شده و آهن موجود در آن از کم خونی فقر آهن جلوگیری می نماید ، اظهار کرد : پتاسیم موجود در این میوه برای جلوگیری از پرفشاری خون مفید است و هم چنین در بهبود عضلات و اعصاب موثر می باشد.
انتهای پیام/آ