مراکز نگهداری دختران و زنان آسیب دیده که بنا به دلایلی از خانواده دور مانده اند ، ساماندهی می شوند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک ، معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری اراک گفت: مراکز نگهداری دختران و زنان آسیب دیده ودر معرض خطر این شهرستان در قالب نشست ها و تشکیل کارگروه های تخصصی ساماندهی می شوند.
فراهانی در جلسه کارگروه بانوان و خانواده شهرستان اراک افزود: هدف از ساماندهی این مراکز اطمینان از داشتن سرپناه برای دختران و زنان و ادامه مشاوره تا بازگشت آنان به آغوش گرم خانواده است.
وی گفت: شهرستان اراک 55 هزار دانشجو دارد که نیمی از این جمعیت را دختران با فرهنگ های مختلف شامل می شوند که این آمار بانوان در معرض خطر را در شهرستان اراک افزایش می دهد.
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری اراک گفت: در شرایط کنونی نقش سازمانهای مردم نهاد پررنگ تر شده و برای کاهش بار فعالیت ها بهتر است امرآموزش کودکان توسط آموزش و پرورش و نشست های تخصصی تربیتی را به سازمانهای مردم نهاد واگذار کرد.
معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان مرکزی هم گفت: خانه های امن برای نگهداری دختران و زنان آسیب دیده و درمعرض خطر خشونت از سوی پدر، برادر، همسر در نظر گرفته شده که این خشونت می تواند عاطفی، فیزیکی و جنسی باشد.
یادگاری افزود: در بهزیستی تیم تخصصی کارشناسان با ارایه مشاوره های علمی می کوشند این قبیل دختران و زنان را به جامعه و جمع گرم خانواده بازگردانند.
وی اظهار کرد: افراد خود معرف و معرفی شوندگان از سوی مراجع قضایی و انتظامی در یک دوره چندماهه از خدمات خانه های امن بهزیستی برحوردار می شوند.
معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان مرکزی گفت: از مجموع 20 آسیب اجتماعی پنج مورد شامل طلاق، اعتیاد، خیانت، بی بند و باری و حاشیه نشینی به عنوان اولویت توسط وزارت کشور با همکاری دستگاه های متولی مورد بررسی قرار گرفته است.
یادگاری افزود: از این پنج مورد، طرح ملی کنترل طلاق مطرح شده است که فقط مشکل اقتصادی و فقر مالی علت آن نیست بلکه علتهای زیادی دارد.
انتهای پیام / ف
برچسب ها: اراک ، زنان ، آسیب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار