بر اساس نتایج تازه ترین تحقیقات، نوشیدن چای و قهوه داغ خطر ابتلا به انواع سرطان های گوارشی را افزایش می دهد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،کارشناسان به افراد توصیه می کنند از نوشیدن قهوه بسیار داغ پرهیز کنند، زیرا این کار می تواند باعث افزایش خطر ابتلا به بیماری هایی چون سرطان مری ، گلو و بروز انواع تومورهای دستگاه گوارش شود.

تحقیقات جدید نشان داده است که خود دانه قهوه برای سلامت انسان بسیار مفید است اما نوشیدنی آن در دمای بالا می تواند به خاطر ورود آب جوش به داخل مری باعث انواع سرطان شود.

نوشیدن قهوه و چای داغ سرطان زا است!

کارشناسان توصیه می کنند افراد از نوشیدن قهوه در دمای بالاتر از 65 درجه سانتیگراد خودداری کنند و هنگام تمایل به نوشیدن قهوه ابتدا اندکی صبرکنند تا دمای آن ولرم شود.

خطرناکترین شیوه خوردن قهوه استفاده از نی برای نوشیدن قهوه های آماده است که در برخی فروشگاه ها به فروش می رسند و می تواند آب جوش را مستقیماً وارد مری کند و خطر سرطان زایی را تا حد زیادی افزایش دهد.

علاوه بر قهوه ، نوشیدن چای و انواع دمنوش ها با حرارت بالا  نیز می تواند با افزایش خطر ابتلا به سرطان های دستگاه گوارش ، تشدید عارضه آکنه روزاسه، بالا رفتن فشار خون، آسیب به پرزهای چشایی زبان، تخریب مینای دندان و بروز سوء هاضمه همراه باشد.

کارشناسان این نتایج را با تحقیق بر روی بیماران مبتلا به سرطان مری بدست آورده اند و اینکه اکثر آنها در طول زندگی خود سابقه نوشیدن چای و قهوه بسیار داغ را داشته اند.

سرطان مری یکی از مرگبارترین سرطان ها در جهان است و کشورهایی چون ایران ، هند، چین و آمریکای جنوبی بالاترین میزان مبتلایان را دارد.

اهمیت نوشیدن چای و قهوه در دمای ولرم به اندازه ای است که سازمان بهداشت جهانی امسال اعلام کرده است حرارت بالای نوشیدنی ها از عوامل ابتلا به سرطان مری در جهان است.

این یافته ها توسط محققان آژانس بین المللی تحقیقات سرطان ایالات متحده انجام شده ودر جدید ترین شماره مجله لانست به چاپ رسیده است.

منبع: medicaldaily

انتهای پیام/
برچسب ها: نوشابه ، چای ، نوشیدنی ، قهوه ، دمنوش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.