یک کارشناس طب اسلامی گفت: بهترین مورد برای افطاری، آبجوش ولرم شده به همراه شیرینی های طبیعی چون خرما است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، حجت الاسلام و المسلمین مهدوی نیا در سلسله جلسات حلقه های معرفت حرم مطهر رضوی که در طول شبانه روز در اماکن متبرکه و رواق های حرم مطهر برگزار می شود، درباره تغذیه صحیح در ماه رمضان به ایراد سخنرانی پرداخت.
وی گفت: عمل روزه گرفتن فقط انجام یک عمل عبادی به شمار نمی رود، بلکه افزون بر نتایج معنوی، دارای نتایج جسمانی و ظاهری است.

این کارشناس طب اسلامی با اشاره به اینکه افطاری و سحری غیرمناسب باعث ایجاد بیماری در بدن می شود، ابرازکرد: طبق روایات روزه دار باید افطارش را با نوشیدنی گرم مانند آبجوش، شیر گرم یا چای کمرنگ در کنار شیرینی های طبیعی مانند خرما و عسل باز کند؛ اگر شیرینی های طبیعی در دسترس نبود، بهتر است نبات که طبیعتی گرم و ضرری کمتر از قند و شکر دارد، در اولویت قرار بگیرد.

وی با تاکید بر اینکه از مصرف غذاهای پرچرب، سرخ کردنی و غذاهایی با ادویه فراوان باید خودداری کرد، افزود: این گونه غذاها باعث گرم و خشک شدن بدن می شود.

حجت الاسلام مهدوی نیا ادامه داد: بهترین مورد برای افطاری آبجوش ولرم شده یا چای بسیار کمرنگ است و توصیه می شود به هیچ عنوان زمان افطار آب سرد استفاده نشود، زیرا مختل شدن سیستم ایمنی بدن، مشکلات گوارشی، سردردهای میگرنی و افزایش احساس تشنگی از عوارض نوشیدن آب سرد است، پس تا جایی که می توانید آب سرد ننوشید.

وی با تأکید بر این که در بین وعده غذایی سحر نیز نباید از نوشیدنی استفاده کرد، تصریح کرد: بهترین زمان برای استفاده از نوشیدنی در هنگام سحر، 15 تا 20 دقیقه قبل از صرف وعده غذایی سحر است.

این استاد حوزه ادامه داد: در هنگام سحر از خوردن غذاهای پرچرب، سرخ کردنی و غذاهای دیرهضم و سنگین پرهیز کنید و صرف غذاهایی مانند مرغ و بادمجان در وعده سحر نیز باعث افزایش عطش در طول روز می شود.

انتهای پیام//


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.