به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز، ضیاء الدین شعاعی بیان داشت: سازمان حفاظت محیط زیست پس از دریافت و جمع بندی پیشنهادهای تمام دستگاه ها برای مقابله با پدیده گرد و غبار، در نهایت پیشنهاد تخصیص 10 هزار میلیارد ریال را به دولت ارائه کرد.
وی اظهار کرد: پس از تصویب، این بودجه از محل اعتبارات تخصصی تهیه می شود و براساس آن هر دستگاهی با اولویت بندی اقدامات خود برای مقابله با گرد و غبار، کارهای اجرایی را آغاز می کند.
مدیر طرح مقابله با پدیده گرد و غبار اذعان داشت: این اعتبار میان مدت و بلندمدت است و طبق مصوبه پارسال هیات دولت پیشنهاد شده است.
شعاعی خاطرنشان کرد: غلظت گرد و غبار در استان های درگیر این پدیده تا حدود زیادی کاهش یافته است اما براساس پیش بینی های صورت گرفته احتمال وقوع باد به نسبت شدید در جنوب عراق و خوزستان وجود دارد که امکان دارد شاهد بروز دوباره گرد و غبار باشیم اما به شدت هفته گذشته نخواهد بود.
این مقام مسئول افزود: ایستگاه های سنجش آلودگی هوا نشان می دهد غلظت گرد و غبار در اهواز به 200 میکروگرم کاهش یافته است، این در حالی است که میزان گرد و غبار در شهرهای اهواز و آبادان به بیش از 13 برابر حد مجاز رسیده بود.
گرد و غبار غلیظی پنجشنبه و جمعه هفته گذشته در غرب کشور ایجاد شد که کاملا منشاء خارجی داشت و موجب شد میزان غلظت گرد و غبار در برخی استان های کشور تا 13 برابر حد مجاز و حتی گاهی تا 20 برابر نیز افزایش یابد.
تمام استان های غربی کشور از جمله خوزستان، لرستان و کرمانشاه درگیر این گرد و غبار شدند اما با توجه به اینکه توده گرد و غبار دوم پشتوانه ای نداشت، از غلظت آن کاسته شد.
شناسایی منشاء گرد و غبار در 17 استان کشور که نقشه های آن نیز در صورت تامین بودجه تهیه می شود، از جمله اقدامات سازمان حفاظت محیط زیست برای مقابله با گرد و غبار است.
انتهای پیام/گ