عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی گفت: تب مالت یا بروسلوز نوعی بیماری با تظاهرات متنوع است که سیستم های مختلف بدن را تحت تاثیر قرار می دهد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛ دکتر ضیغمی گفت: بروسلوز بیماری زئونوتیک کلاسیک قابل انتقال از مخازن حیوانی آلوده به انسان است. در حالی که بروسلا کنیس در انسان بسیار نادر است. همچنین در ایران دو عامل بروسلا آبورتوس و تنسیس شایع است.
وی افزود: باکتری بروسلا در انواع مختلف شیر، خامه و پنیر تازه برای دوره های زمانی متغیر زنده باقی می مانند. پنیر سفید نرم غیر پاستوریزه تهیه شده از شیر بز منبع متداول بروسلا تنسیس است که به مدت 8 تا 11 هفته باکتری را در خود حفظ می کند.
دکتر ضیغمی در پایان گفت: بروسلا برای مدت چند ساعت در شیر غیر پاستوریزه دمای 37 درجه سانتی گراد و تا 48 ساعت در شیر 8 درجه سانتی گراد حفظ می شوند. بنابراین مصرف کنندگانی از شیر خام و غیر پاستوریزه استفاده می کنند، لازم است که آن را حداقل به مدت 10 دقیقه در دمای 60 تا 75 درجه سانتی گراد بجوشانند.
 
انتهی پیام/ب  

برچسب ها: بروسلا ، کمین ، شیر ، زنجان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.