آمارهای جدید نشان می‌دهد، 2015 مرگبارترین سال برای فعالان محیط‌زیست در جهان بوده است.

2015، مرگبارترین سال برای حامیان زمین +نموداربه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روزنامه واشینگتن پست؛2015 مرگبارترین سال برای فعالان محیط‌زیست بود. 185 حامی محیط‌زیست برای حفاظت از حیوانات، جنگل‌ها، رودخانه‌ها، معادن و دیگر جنبه‌های طبیعت جان خود را از دست داده‌اند.

دیده‌بان غیردولتی "شاهد جهانی" در جدیدترین گزارش خود با نام "روی زمین خطرناک" به بررسی خطرناک‌ترین کشورهای جهان برای حامیان زمین و آمار فعالان کشته‌شده درزمینهٔ حفاظت از محیط‌‍‌زیست پرداخته است.

بر اساس گزارش نهاد "شاهد جهانی" 185 فعال محیط‌زیست در رویارویی با سوداگران طبیعت، جان خود را از دست داده‌اند. به عبارت دیگر در سال 2015 بیش از 3 فعال محیط‌زیست در هفته طعمه اهداف سودجویانه سوداگران شده‌اند. این آمار تکان‌دهنده نسبت به سال گذشته 60 درصد افزایش داشته است و بالاترین آمار تلفات فعالان محیط‌زیست طی سال‌های گذشته محسوب می‌شود.

در بخشی از گزارش این نهاد آمده است: منطقه آمریکای لاتین خطرناک‌ترین منطقه جهان برای فعالان محیط‌زیست بود. برزیل، کلمبیا، پرو، نیکاراگوئه، گواتمالا، هندوراس و مکزیک در مجموع مرگبارترین آمار فعالان را به خود اختصاص داده‌اند. بخش زیادی از این فعالان برای مقابله با جنگل خواری، زمین خواری و بهره‌برداری غیرقانونی از معادن غنی این منطقه به وسیله گروه‌های غیرقانونی جان خود را از دست داده‌اند.

برزیل با 50 کشته خطرناک‌ترین کشور برای فعالان محیط‌زیست است. بسیاری از فعالان در برزیل به دلیل مداخله در تجارت غیرقانونی گروه‌های مافیایی بخش معادن به قتل می‌رسند.

بیلی کایت –نویسنده این گزارش و یکی از پژوهشگران نهاد شاهد جهان—می گوید: تلفات فعالان محیط‌زیست در دیگر کشورها می‌تواند بالاتر از برزیل باشند. با این تفاوت که قتل بسیاری از حامیان زمین در دیگر کشورها گزارش نمی‌شود و یا ناشناخته باقی می‌ماند.

وی ادامه داد: محیط‌زیست به میدان نبرد یک گروه نوظهور به نام "فعالان محیط‌زیست" تبدیل شده است. با این حال، بی‌توجهی دولت‌ها به این افراد و فعالیت آن‌ها موجب جسورتر شدن مافیای محیط‌زیست و ارتکاب به قتل آن‌ها می‌شود.

2015؛ مرگبارترین سال برای حامیان زمین+ نمودار

فیلیپین، کلمبیا، پرو، نیکاراگوئه و جمهوری دموکراتیک کنگو به ترتیب در رتبه دوم تا پنجم مرگبارترین کشورها برای فعالان محیط‌زیست هستند.

افزایش تقاضا برای مواد معدنی، چوب، روغن پالم و ... در سال 2015 موجب شد گروه‌های تبهکار برای سودجویی از این شرایط بدون اعتنا به هشدارها به تصرف زمین، معادن و بریدن درختان جنگل‌ها روی‌آورند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار