رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین گفت : سالانه ۱۰ درصد از نانوایی های استان آزادپز خواهد شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از قزوین ؛ علی پرزحمت هدف از اين برنامه را ایجاد فضای رقابتی در پخت نان و همچنین کاهش تخلفات در بین نانوایی هابيان كرد .

وی از تشکیل تعداد یک هزارو ۸۰۰ پرونده  تخلف در سطح  نانوائی های استان در سال گذشته خبر داد و اظهار کرد:  از کل پرونده های تشکیل شده تعداد یک هزارو ۶۵ تخلف مربوط به کم فروشی در واحد های صنفی نانوایی است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همچنین با بیان اینکه  بیشتر نانوایی های  مستفر در سطح شهر قزوین در مناطق کمتر توسعه یافته  استقرار دارند افزود: ۳۰ الی ۳۵ درصد  آزاد سازی در فضای شهری و مناطق توسعه یافته استان انجام خواهد شد.

پرزحمت در ادامه یادآور شد: گاهی شنیده می شود برخی از اتحادیه های صنفی و  صنوف مختلف اقدام به فروش پروانه کسب می کنند که این امر تخلف محسوب می شود و در صورت مشاهده با جدیت برخورد خواهد شد.

وی افزود: برای جلوگیری از  فروش غیر قانونی پروانه کسب صنفی، بر اساس رای  کمیسیون نظارت استان دو نفر از اعضای هیئت مدیره یک اتحادیه به دلیل فروش غیر قانونی پروانه کسب صنفی توبیخ شدند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بیان کرد: هر فرد جدید برای ایجاد کسب و کار صنفی می تواند با مراجعه به اتحادیه مربوطه و ایجاد  شرایط  قانونی صدور پروانه کسب از اتحادیه مربوطه پروانه کسب خود را اخذ کرده و فعالیت صنفی خود را آغاز کند.
انتهای پيام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار