شیوا بِهمنش آسیب شناس در گفتگو با خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص ویژگی های شخصیت نمایشی، اظهار داشت: افراد مبتلا به اختلال شخصیت نمایشی رفتاری هیجانی، فعال و برونگرا دارند. اینگونه افراد همواره در تلاش اند کانون توجه باشند، به همین دلیل رفتاری پرشور و اغواگر دارند.
وی با بیان اینکه این افراد روابط اجتماعی گسترده ای داشته و همواره در صددند ستاره مجالس و محافل باشند، افزود: شخصیت های نمایشی ادبیات گفتاری فاخری دارند و از دایره لغات گسترده ای برخوردارند. در نشان دادن عواطفشان اغراق می کنند و اتفاقات را از آنچه که هست مهم تر جلوه می دهند و از آنجا که شخصیت توجه طلبانه ای دارند مشاغلی مثل هنرپیشگی، سیاستمداری و کارهای مربوط به رسانه های جمعی شدیداً مورد علاقه آنهاست.
این کارشناس با تأکید براینکه برقراری روابط عاطفی با چنین افرادی چالش های زیادی در پی خواهد داشت، گفت: اگر قرار است با چنین فردی زندگی کنید باید بپذیرید رفتار های ذکر شده از ویژگی های شخصیتی همسرتان است و آن را به عنوان نقطه ضعف تلقی نکنید.
بهمنش تصریح کرد: همسر چنین فردی باید بداند که وی شخصیتی وابسته دارد و شما باید همواره همسرتان را مورد تعریف و تمجید قرار دهید، کم توجهی از سوی شما برای او عذاب آور و نابخشودنی است. هرگز وی را به خاطر رفتارهای عجیب و غریبش مورد تمسخر قرار ندهید و در صدد تغییر وی بر نیایید زیرا چنین فردی طی سالیان گذشته الگوهای رفتاری خود را انتخاب کرده است و ایجاد تغییر در وی کاری سخت و ملال آور است.
این کارشناس در پایان گفت: داشتن روابط اجتماعی گسترده و معاشرت با دوستان زیاد، جزء لاینفک زندگی اینگونه افراد است، رفتار های پر زرق و برق و نمایشی آنها را دال بر سوء نیت شان فرض نکنید.
انتهای پیام/