بر اساس برآوردهای انجام شده توسط کارشناسان، برای رسیدن به ظرفیت تولید 55 میلیون تن فولاد در سال 1404، باید شش میلیون تن قراضه پایه آهنی برای کارخانه‌های داخلی تأمین شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بر اساس برآوردهای کارشناساننیاز کشور به شش میلیون تن آهن قراضه
 اکنون بین 2.5 تا 2.7 میلیون تن مصرف آهن قراضه در ایران وجود دارد و با توجه به کاهش منابع قراضه و نیاز به واردات باید توجه خاصی به زیرساخت بنادر برای تخلیه قراضه انجام شود.

وضعیت رکود داخلی سبب شده پروژه‌های عمرانی و ساخت و سازهای کمتری در کشور صورت گیرد؛ زمانی که پروژه‌های عمرانی (مربوط به دولت) و ساخت و سازها (بخش خصوصی) در حال رکود باشد، صنعت فولاد نیز دچار رکود می‌شود.

کارشناسان راهکارها و پیشنهادها برای برون رفت از رکود در صنعت فولاد را شامل افزایش صادرات، فعال کردن پروژه‌های عمرانی، کاهش نرخ سود بانکی،  حمایت از تولید داخل، نیاز به راهبرد مناسب داخلی و مدیریت قوی برای جلوگیری از تشدید رکود و همچنین جلوگیری از واردات می‌دانند.

از سوی دیگر تولید فولاد در سال 2016 اگر کاهش نیابد، افزایش را هم تجربه نخواهد کرد. تحلیلگران دو دلیل اساسی این امر را افزایش نرخ بهره بانکی امریکا و کاهش تولید فولاد چین عنوان می‌کنند.

به اعتقاد کارشناسان به دلیل رکود بازار فولاد در سطح جهانی بهترین زمان برای سرمایه گذاری است تا وقتی طرح‌های توسعه به بهره برداری برسند، قیمت‌ها نیز به نرخ واقعی خود خواهند رسید.

منبع:مشرق
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.