به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،اززاهدان،؛سید مرتضی مدنی فدکی افزود: در حال حاضر از جهت واردات و مصرف لوازم آرایشی دومین کشور در خاورمیانه و هفتمین کشور در جهان هستیم و حجم زیادی از این واردات قاچاق می باشد و سوال اینجاست که این حجم داروی قاچاق و لوازم آرایشی چگونه وارد کشور می شود و در برخی داروخانه ها و سایر مراکز عرضه نیز اینگونه کالاهای قاچاق قابل مشاهده است که دلیل آن عمدتاً می تواند عدم آگاهی و سودجویی برخی افراد باشد.
وی ادامه داد: یکی دیگراز مشکلات وجود برخی عطاری هاست که بجای فروش گیاهان دارویی اقدام به عرضه و فروش داروی های گیاهی غیر مجاز و قاچاق می کنند که این واحد های صنفی فاقد مجوز برای این گونه فعالیتها هستند و انتظار می رود ادارات متولی بر این قضیه و شناسایی متخلفین نگاه ویژه داشته باشند.
وی ادامه داد: دو مکان عمده که اقدام به عرضه داروهای قاچاق و لوازم آرایشی قاچاق می کنند باشگاه های بدنسازی و آرایشگاه های زنانه می باشند که برخورد با متصدیان آرایشگاه های متخلف را در دستور کار قرار داده ایم و به زودی در حوزه باشگاه های ورزشی نیز ورود خواهیم کرد حال اینکه وظیفه اصلی نظارت بر این مراکز با دانشگاه علوم پزشکی ، اصناف ، بهداشت ، اماکن و سایر دستگاه های مرتبط می باشد .
وی افزود: برای پیشگیری و کاهش قاچاق دارو و لوازم آرایشی نیاز به هماهنگی و هم افزایی میان دستگاه های متولی خصوصاً دستگاه های نظارتی می باشد البته بدون شک تعزیرات حکومتی نیز با صدور آراء در بازه زمانی کوتاه و بدون اغماض در حوزه خود نقش خود را ایفا خواهد کرد و همانند گذشته آمادگی همکاری با دستگاه های متولی حتی فراتر از وظیفه اصلی مان را داریم.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان در پایان از اجرای طرح ویژه برخورد با داروها و لوازم آرایشی قاچاق از ابتدای تیرماه در سطح استان خبر داد و گفت: در اجرای این طرح با دستگاه های متولی همکاری خواهیم نمود . شهروندان نیز در صورت مشاهده دارو و یا لوازم آرایشی قاچاق در سطح مراکز عرضه می توانند گزارش خود را به سامانه 5000515010 ارسال کنند.
انتهای پیام/ع