یک روانشناش عمده علت های طلاق عاطفي را شكايت و گله ‌گذاري زوج‌ها نسبت به هم و برآورده نشدن نیاز هر دوطرف بیان کرد که موجب سرخوردگی زوج ها می شود.

شهرام محمد خانی متخصص روانشناس در گفت گو با خبرنگار خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: ایجاد بی میلی و بی مهری در زوج ها که با نام طلاق عاطفی از آن یاد می شود ، با آگاهی گرفتن قابل درمان و در مراحل ابتدایی قابل پیشگیری است.

وی افزود: طلاق عاطفي به سردي رابطه ميان زن و شوهر گفته مي‌شود درواقع ضعف ارتباط عاطفي زن و شوهر به سردي تمامي روابطي كه يك زوج مي‌توانند با هم داشته باشند مانند رابطه روحي، جسمي، عاطفي و حتي گفتاري  منجر می شود که به علت عدم آگاهی لازم از فرآیند ازدواج و شناخت از یکدیگر شکل می گیرد.

وی اذعان داشت: مجموعه شرایطی که زوج ها را تحت تاثیر طلاق عاطفی قرار می دهند به 3 علت عمده بستگی دارد.

در ابتدا نداشتن اطلاعات و دانش افراد در زمینه مسئولیت ها و تعاریف زندگی مشترک و نداشتن آموزش مناسب قبل از ورود به  مرحله ازدواج در دانشگاه یا مدرسه می تواند ابتدایی ترین علت ایجاد طلاق عاطفی باشد.

محمدخانی اظهار داشت: باور های غلط که معمولا در خانواده و اجتماع شکل می گیرند در طلاق عاطفی بی تاثیر نیست. تصور نادرستنسبت به جنس مخالف و الگو  غلطی که در گذشته در آن ها شکل گرفته است موجب می شود زوج احساس سهیم بودن در زندگی مشترک را نداشته باشد.نداشتن مهارت کافی برای سامان بخشیدن به اوضاع نا مناسبی که بین زوج ها پیش می آید ممکن است اوضاع را بدتر و فاصله میان زوج ها را افزایش دهد.

وی افزود: فاکتورهایی همچون وجود یک اختلال مثل اعتیاد یا افسردکی یکی از زوج ها می تواند در روابط اختلال ایجاد کند. همچنین عواملی مانند استرس شغلی، بحران های زندگی و مسائل اقتصادی می تواند تا درصد قابل توجهی در بروز این مشکل میان زوج ها تاثیر داشته باشد.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.