به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ علیرضا امیری با اشاره به بالارفتن مصرف گوشت مرغ در ماه مبارک رمضان، افزود: گوشت مرغ یکی از سالم ترین انواع پروتئین های حیوانی است که امروزه به شکل گسترده در سطح جوامع شهری و روستایی به مصرف می رسد
وی با بیان اینکه دامپزشکان شاغل در کشتارگاه ها قبل و بعد از کشتاربر سلامت مرغ زنده، لاشه و آلایش خوراکی نظارت می کنند، گفت: روحانیون ناظر شرعی نیز بر تمام مراحل ذبخ شرعی مرغ نظارت کامل دارند.
امیری ادامه داد: با توجه به نظارت های صورت گرفته توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی لاشه و فراورده های غیر بهداشتی، ضبط و از چرخه مصرف خارج و امحاء می شوند.