معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت:مرغ زنده با عث به خطرانداختن سلامت عمومی جامعه و مشکلات زیست محیطی ف می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ علیرضا امیری با اشاره به بالارفتن مصرف گوشت مرغ در ماه مبارک رمضان، افزود: گوشت مرغ یکی از سالم ترین انواع پروتئین های حیوانی است که امروزه به شکل گسترده در سطح جوامع شهری و روستایی به مصرف می رسد

وی با بیان اینکه دامپزشکان شاغل در کشتارگاه ها قبل و بعد از کشتاربر سلامت مرغ زنده، لاشه و آلایش خوراکی نظارت می کنند، گفت: روحانیون ناظر شرعی نیز بر تمام مراحل ذبخ شرعی مرغ نظارت کامل دارند.

امیری ادامه داد: با توجه به نظارت های صورت گرفته توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی لاشه و فراورده های غیر بهداشتی، ضبط و از چرخه مصرف خارج و امحاء می شوند.


به گفته این مقام مسئول، ایجاد آلودگی های زیست محیطی، تجمع حشرات و حیوانات موذی،رشد آلودگی های ثانویه در لاشه و بقایای به جا مانده از ذبح مرغ و احتمال انتقال آلودگی های مختلف از طریق فرد ذبح کننده به لاشه مرغ از خطرات ناشی از ذبح غیرمجاز مرغ است.

انتهای پیام/پ

برچسب ها: کرمانشاه ، ذبح ، مرغ ، خطر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.