به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از
قزوين ؛ رئیس
اداره دامپزشکی شهرستان بوئین زهرا گفت: در اين جلسه قصابان با اين نوع بيماری آشنا و راه های مقابله با آن را آموزش ديدند.
مهرزاده افزود : با توجه به شروع فصل بهار و
ازدیاد کنه ، احتمال بروز بیماری های قابل انتقال خونی از طریق این حشرات
افزایش می یابد و یکی از بیماری هایی که در سالهای اخیر باعث بروز نگرانی
شده بیماری CCHF یا تب خونریزی دهنده کریمه - کنگو است.
وی اضافه كرد : عامل بیماری CCHF ، نوعی ویروس است که در دام ایجاد یک بیماری خفیف كرده و معمولا عوارض مشخصی در دام ندارد.
مهرزاده ادامه داد : در صورت عدم رعایت بهداشت در هنگام ذبح و یا مصرف گوشت اين
بيماری قابل انتقال به انسان است و منجر به بیماری شدید و حتی مرگ در انسان
می شود.
وی بر اهمیت کشتار دام در کشتارگاه و نگهداری گوشت کشتار شده در سردخانه به مدت 24 ساعت تاکید شد.
رئیس
اداره دامپزشکی شهرستان بوئین زهرا از کلیه قصابان و مصرف کنندگان خواست
تا از فروش و مصرف گوشت تازه کشتار روز و یا دامهای کشتارشده خارج از
کشتارگاه جدا خودداری کنند.
انتهای پيام/