به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، جعفر جوادی افزود: پیش بینی می شود در مجموع 8 هزار تن چغندر قند برداشت و تحویل کارخانه قند تربت جام شود.
وی اظهار داشت : کشت محصول چغندر قند برای نخستین بار در تربت جام بصورت پاییزه انجام شد و اکنون که به مرحله برداشت رسیده است بازدهی مطلوبی داشته است.
جوادی با بیان اینکه تغییر الگوی کشت در دستور کار جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی قرار گرفته است، اضافه کرد : اصلاح خاک و صرفه جویی 50 درصدی در مصرف آب از مزایای کشت پاییزه چغندرقند است ضمن اینکه برداشت چغندر قند در این فصل باعث می شود کارخانه قند تربت جام در دو مرحله استارت و فعالیت کند و از اشتغالزایی لازم برخوردار شود.
وی خاطرنشان کرد : کشت پاییزه چغندر قند راهکار مناسب برای پایداری تولید این محصول ، بهره وری بیشتر از منابع آبی و دست یابی به یک تولید اقتصادی برای کشاورزان است.
وی ادامه داد : با توجه به خشکسالی های پیاپی و کمبود آب کشت پاییزه چغندر قند یکی از مهمترین راهکارهای استفاده بهینه از آب و پایداری تولید در مناطق کم آب استان خراسان رضوی است.
انتهای پیام//