به گزارش
گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ افزایش قندخون و سطح انسولین شروعی برای مقاومت به انسولین و دیابت نوع ۲ است. در رژیم مرسوم امروزی، نان سفید، برنج و سیبزمینی شامل مونوساکاریدهایی هستند که به سرعت در روده جذب میشوندو این غذاها در اصطلاح دارای معیار گلیسمی بالایی هستند و قند خون را به سرعت افزایش میدهند.
یک فنجان لوبیا سفید حاوی 8/15 گرم پروتئین بوده که 7/32 درصد از پروتئین مورد نیاز روزانه بدن را تأمین میکند. این ماده غذایی همراه با غلات کامل مانند گندم یک منبع مناسب برای تأمین پروتئین مورد نیاز بدن محسوب میشود.
میزان کالری موجود در یک فنجان لوبیا سفید پخته شده، 258 کالری و میزان چربی موجود در آن یک گرم است. این ماده غذایی حاوی مقادیر قابل توجهی (19/0 گرم) تریپتوفان و 254 میکروگرم اسیدفولیک بوده و نقش مهمی در سلامت قلب ایفا میکند.
مصرف یک فنجان لوبیا سفید پخته به همراه دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، سیر و سبزیجات وعده غذایی مناسبی برای بیماران قلبی به شمار میآید.
انتهای پیام/ح