به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه قند این نوشابه پروبیوتیک به نسبت نوشابههای معمولی پایینتر است، این در حالی است که سرانه مصرف شکر در ایران برای هر فرد 30 کیلوگرم و نمک 6 کیلوگرم اعلام شده است که در مقایسه با میانگین سرانه مصرف جهانی این دو محصول، به ترتیب پنج و سه کیلوگرم است.
سرانه مصرف نوشابه در ایران چهار برابر میانگین جهانی است و هر ایرانی به طور متوسط سالانه 42 لیتر نوشابه مصرف میکند.
در تولید نوشابه پروبیوتیک در کرمانشاه مقدار قند آن را تا 20 درصد نسبت به نوشابههای معمولی کاهش دادهاند.
این اختراع طرح تحقیقاتیدکتر احسان صادقی عضو هیات علمیدانشگاه علومپزشکی کرمانشاه و با همکاری بخش خصوصی به مرحله تولید رسید که فرآیند تولید علمی و آزمایشگاهی آن با همکاری پژوهشگران گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه با موفقیت انجام شده و اکنون کارخانه "روز نوش" سرمایهگذاری تولید این نوشابه را برعهده دارد.
در حال حاضر روزانه 60 هزار بطری را میتوانیم تولید کنید که قابلیت افزایش تا 120 هزار بطری را نیز داریم.
انتهای پیام/پ