به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛ مطالعه اخیر محققان آمریکایی نشان می دهد گنجاندن گردو در رژیم غذایی می تواند به دوری از عوارض پیری کمک کند.محققان بیمارستان بریگام بوستون آمریکا توصیه می کنند مصرف ۲-۱ وعده گردو در هفته با کاهش ریسک ابتلا به مشکلات عملکرد فیزیکی که در طول فرایند پیری برای زنان روی می دهد همراه است.
این محققان تاکید دارند که کیفیت کلی رژیم غذایی، بیش از مصرف یک نوع خاص ماده غذایی، بر کاهش بروز نواقص عملکرد فیزیکی تاثیر دارد.
انتهای پیام/ش